×
raketa, 4 prill 2013
Disa burime në shërbimet sekrete të SHBA-së dhe Koresë së Jugut disponojnë informacion lidhur me ridislokimin nga ana e Koresë së Veriut të raketave me rreze të mesme veprimi të llojit "Musudan" në bregun lindor të vendit, njoftoi sot Agjencia e lajmeve Yonhap.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30