×
këngëtar, Prill 2013
Ambasadori i "Soçi-2014", Teatri muzikor i fëmijëve "Domisolka", do të paraqesë
Udhëtimi i Beyonce dhe Jay-Z në Havanë, i cili u kritikua ashpër nga kongresmenët amerikanë, nuk ishte organizuar për turizëm, por kishte qëllime kulturore dhe qe bashkërenditur me autoritetet amerikane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30