×
aktor, 26 gusht 2013

Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones së shpejti do të shpallin lajmin lidhur me divorcin e tyre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
8
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
30
31