×
elektrostacion atomik, Shkurt 2013
Kompania operatore japoneze Tokyo Electric Power (TEPCO), e cila menaxhon centralin bërthamor "Fukushima-1", njoftoi për
Presidenti rus Vladimir Putin ishte ndoshta i fundit nga kryetarët e shteteve që foli me Kryeministrin e Bullgarisë para dorëheqjes së tij.
U nënshkrua kontrata e parë për punimet e ndërtimit dhe montimit në kuadër të projektit të ndërtimit të elektrostacionit atomik “Akkuyu” në Turqi, i cili do të fillojë në vitin 2014.
Edhe një tjetër central bërthamor në Japoni ndodhet mbi një thyerje (çarje) aktive gjeologjike që përbën rrezik potencial.
Jo më pak se 350 banorë të Prefekturës së Fukushimës, t
Autoritetet japoneze propozuan që të merren në konsideratë jo vetëm efektet shkatërruese si pasojë e cunameve dhe tërmeteve për centralet bërthamore, por edhe sulmet terroriste, rrëzimet e avionëve dhe sulmet e hakerëve në server.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
21
22
23
24
26
27