×
elektrostacion atomik, Janar 2013
Në konferencën, e cila u hap më 30 janar në qytetin japonez Shizouka, marrin
Qeveria e Bullgarisë mashtroi popullin në lidhje me koston e ndërtimit të centralit b
Për realizimin e projektit të centralit bërthamor "Belene" do të duheshin më shumë se 10 miliardë euro, njoftoi Ministri i Ekonomisë së Bullgarisë, Delyan Dobrev.
Nivelet e rrezatimit të peshkut që zihet në afërsi të centralit bërthamor me difekt "Fukushima-1", me vendndodhje në brigjet e Japonisë, e kalon 2.500 herë kufirin e lejuar, njoftoi të premten një përfaqësues i kompanisë japoneze Tokyo Electric Power Company.
Rusia do t’i japë Bangladeshit një kredi prej 500 milionë $ për ndërtimin e centralit të parë bërthamor në këtë vend.
Centrali bërthamor "Busher" në Iran u lidh me sistemin energjetik të vendit të shtunën e kaluar, më 5 janar, dhe filloi të punojë me kapacitet 100%. Kjo u njoftua nga Kreu i Organizatës për Energjinë Atomike të Iranit, Fereydoon Abbasi-Davani.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
29
31