×
elektrostacion atomik, Korrik 2011
Ministri i Jashtëm iranian Ali Akbar Salehi do të vizitojë Moskën me qëllim të diskutimit të perspektivave të negociatave mbi programin bërthamor iranian.
Shërbimi Sanitar i Rusisë shpreson të marrë nga Japonia të dhëna
Zyrtarët e Rusisë dhe Iranit po përfundojnë negociatat në lidhje me afatet e vënies në funksionim të elektrostacionit atomik iranian “Busher”, njoftoi Zëvendës ministri i jashtëm i Republikës Islamike Mohammad Mehdi Ahunzade.
Elektrostacioni atomik në Busher duhet të fillojë nga puna në verë, njoftoi pë
Të frikësuara nga avaria që ndodhi në elektrostacionin atomit japonez “Fukushima-1”, vendet evropiane - Gjermania, Italia dhe Zvicra - vendosën të heqin dorë nga përdorimi i energjetikës atomike në favor të një burimi tjetër alternativ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
19
21
22
23
24
25
28
29
30
31