×
elektrostacion atomik, 1 qershor 2011
Rusia dhe BE deri në fund të vitit do të zhvillojnë teste të përbashkët stresi në objektet e energjisë atomike. Për këtë njoftoi sot Kreu i Shërbimit Federal të ekologjisë, teknologjisë dhe kontrollit bërthamor (Rostehnadzor).
Bashkimi Evropian po fillon zyrtarisht të ashtuquajturat stres-teste në centralet e veta bërthamore. Objektivi q
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
25
26