×
elektrostacion atomik, 21 mars 2011
Ministrat e energjetikës të BE janë dakort për vendosjen e normave unike të sigurisë në elektrostacionet atomike, deklaroi Ministri i Industrisë i Francës Eric Besson pas përfundimit të raundit të negociatave në Bruksel.
Kreu i Ministrisë së energjetikës i Rusisë Sergei Shmatko propozon të krijohet nj
Inxhinierët japonezë po bëjnë çdo gjë të mundur, që
Sot nga Habarovsku për në qytetin japonez Nigata u nis avioni AN-74 i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) i Rusisë me ndihma humanitare për të dëmtuarit nga tërmeti dhe cunami.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
31