×
elektrostacion atomik, 18 mars 2011
Ku u fsheh atomi për qëllime jopaqësore, bën hetim gazeta “Trud” . Ky atom, sigurisht, përdoret për qëllime absolutisht paqësore, por tërmetet kërcënojnë si minimum edhe 9 vende me energji atomike.
Agjencia për Energjinë Atomike  e Japonisë rriti nivelin e rrezikshmërisë s
Kryeministri i Federatës Ruse do të shkojë me një vizitë pune në Juzhno-Sahalinsk, ku do të zhvillojë një mbledhje mbi perspektivat e zhvillimit të energjisë atomike në Rusi në lidhje me krizën në Japoni.
Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA) gjatë dy ditëve
Avaria në elektrostacionin “Fukusima-1” për Japoninë, duke marrë parasysh dendësinë e popullsisë së vendit dhe karakteristikat e ekonomisë, mund të ketë pasoja akoma më serioze, se sa avaria e Çernobilit për Bashkimin Sovjetik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
31