×
Bjellorusia, 10 shkurt 2012
Banka e Bjellorusisë emetoi dhe lëshoi në qarkullim kartmonedhën e re me vlerë prej 200 mijë rubla bjelloruse (rreth 24 $). Deri tani kartmonedha më e madhe në Republikë ka qenë ajo me vlerë 100 mijë rubla bjelloruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27