×
Bjellorusia, Korrik 2011
“Gazprom” dhe “Beltransgaz”, e cila është operatore e sistemit të transportit t
Gazprom, Bjellorusia, Beltransgaz
“Të gjithë ata, për të cilët i digjet kaq fort shpirti Perëndimit, unë jam gati që nesër ti hip në tren, ndërsa po të duhet më shpejt bile edhe në aeroplan, dhe t’i dërgoj atje.
Në gjykatat bjelloruse u paraqitën për shqyrtim çështjet administrative të ngritura
Ditën e Pavarësisë së vet Bjellorusia po e pret me trazira sociale. M
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31