×
Bjellorusia, Mars 2011
Rusia do ti japë Bjellorusisë një kredi prej 6 miliardë dollarësh për ndërtimin e elektrostacionit të parë atomik në vend, njoftoi Vladimir Putin në Minsk.
Krijimi i Bashkimit Doganor dhe Hapësirës Unike Ekonomike do ti shërbejnë stabilizimit të ekonomive të Rusisë, Bjellorusisë dhe Kazakistanit, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin në takimin e zhvilluar në Minsk me Presidentin Aleksandër Llukashenko.
Vëzhguesit nga Byroja e instrumenteve demokratikë dhe të drejtave të njeriut të OSBE-së mbërritën në Bjellorusi për monitorimin e seancave gjyqësore në lidhje me çështjen e trazirave masive në Minsk më 19 dhjetor.
Presidenti i Bjellorusisë Aleksandër Llukashenko nuk e shikon të nevojshme që të përdorë të drejtën e vet për faljen e të arrestuarve për pjesëmarrje në trazirat masive më 19 dhjetor të vitit 2010 në Minsk.
Prokuroria e Përgjithshme e Bjellorusisë ngriti sërish kundër dy qytetarëve të Rusisë akuzën për pjesëmarrje në trazirat masive në Minsk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31