×
Bjellorusia, 5 janar 2011
Dy shtetasve të Rusisë, të cilët u arrestuan më 30 dhjetor t
SHBA-s dhe BE shprehin keqadhje në lidhje me vendimin e Bjellorusisë për pezullimin n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
29
30
31