×
port detar

Italia do të vërë në dispozicion një nga portet e veta për ruajtjen e përkohshme të armëve kimike të transportuara nga Siria.

Ushtria e Meksikës ka marrë nën kontroll një prej porteve më të mëdha të vendit, Lazaro Cardenas, duke u përpjekur në këtë mënyrë për t'i dhënë një goditje të fortë kartelit të drogës të "Templarëve".

Anijet e grupimit të Flotës Ushtarake Detare të Rusisë, që ndodhen aktualisht në pjesën lindore të Detit Mesdhe, morën kursin drejt portit sirian Tartous - pikës së garantimit të mirëmbajtjes teknike dhe mbështetjes materiale të Flotës ruse.
Ekonomia botërore po hyn në një erë të re me venien në
Në portin detar të realizimit të furnizimit të naftës të Lindjes s
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31