×
eksporti, Dhjetor 2011
Rusia gjatë vitit në përfundim ka eksportuar 17 milionë ton drithëra, njoftoi sot Ministrja e Bujqësisë e Federatës Ruse Elena Skrinnik.
Sasia mesatare e rendimentit të drithërave në Ukrainë arriti në 38 kv. për hektar, ndërsa e misrit 64 kv. për hektar.
Agjencia ruse e eksportit të armatimeve dhe uzina “Gorki” në qytetin Zelenodolsk përfunduan
Në 15-20 vitet e ardhshme Rusia, për llogari të rritjes së produktivitetit dhe shfryt
Eksporti i armëve nga Rusia në vitin 2011, që realizohet nëpërmjet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31