×
eksperti, 2009
Në rrugën e vet drejt tolerancës së gjithmbarshme bota mund të humbas
Në vitin 2009 doli në një nivel të ri bashkëpunimi i Rusisë me shtetet ballkanike.
Që nga 1 janari i vitit 2010 në Bruksel do të hyjë në detyrën e Presidentit të Këshillit Europian-post ky që parashikohet nga Traktati i Lisbonës- ish Kryeministri i Belgjikës Herman Achille Van Rompuy.
Gjatë këtyre 10 viteve të kaluara jeta u bë shumë më dinamike, gjë kjo që nuk mund të mos ndikonte edhe në sferën profesionale, vë në dukje gazeta "Trud".
Rusia, kriza, ekonomia, eksperti, shtypi, puna, arsimi, punëdhënësi
Pavarësisht nga kriza, autoritetet pushtetore ruse do tu vënë nën pemë
Duke nxjerrë përfundimet e vitit të dytë të qendrimit të vet në postin presidencial Dimitri Medvediev deklaroi mbi fillimin e reformës me përmasa të gjera në MPB dhe bëri thirrje sërish për modernizimin e ekonomisë ruse dhe sistemit politik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31