×
Intervistë ekskluzive, Janar 2013
Në takimin me Zoran Anxhelkoviç në maj të vitit 2005, kur ai ishte Zëvendës kryetar i Skupshtinës së Serbisë dhe njëkohësisht Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste të Serbisë, ne kemi biseduar për Bashkimin shtetëror të Serbisë dhe Malit të Zi, dhe, natyrisht, për Kosovën.
Ish-Kryeministri i Rusisë, Eugjeni Primakov, në një emision në Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" u shpreh si vijon: "Evropa po demonstron qartë se pa struktura mbikombëtare nuk mund të ketë integrim.
Ish-Kryeministri i Rusisë, Eugjeni Primakov, deklaroi në një emision të Radiokompanisë "Zëri i Rusisë", se Rusia nuk kërkon largimin e menjëhershëm të Bashar Al-Assad, sepse ne mendojmë se ky është një hap i gabuar.
Eugjeni Primakov, ish-Kryeministri i Rusisë gjatë viteve 1998-99, vuri në dukje dje në një emision të Radiokompanisë "Zëri i Rusisë", se në vend është krijuar një situatë e re, e cila kërkon qasje të reja.
SHBA-ja duhet të gjejë medoemos një kompromis me Rusinë dhe të ndërmarrë të gjitha përpjekjet për bashkëpunim me të, në qoftë se dëshiron të ndërtojë marrëdhënie pune me Moskën. Por në të njëjtën kohë, qeveria e SHBA-së nuk nxiton të bëjë lëshime, duke pritur hapa e veprime vetëm nga pala e kundërt, vuri në dukje Presidenti i Universitetit Amerikan në Moskë, Eduard Llozanskij në një intervistë ekskluzive me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
25
26
27
28
29
30
31