×
fakte interesante, 29 tetor 2013

Një peshk i llojit marlin i kapur gjatë peshkimit hodhi njërin prej peshkatarëve nga varka.

Në shtetin amerikan të Texas-it një burrë i mbijetoi goditjes së dyfishtë të rrufesë. Casey Wagner dhe miqtë e tij i zuri një stuhi e fortë në rrugë që i detyroi të strehoheshin nën një pemë.

Hitet e Britney Spears rezultuan të jenë një armë e fuqishme kundër piratëve somalezë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
3
5
6
7
12
13
19
20
21
23
25
26
27