×
fakte interesante, 30 shtator 2013

Shkencëtarët koreanoveriorë bënë një shpikje të madhe.

Kompania "Apple" zhvendosi brendin (markën) "Coca-Cola" dhe zuri vendin e parë në renditjen e brendeve më të shtrenjtë në botë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
5
7
8
12
14
15
19
21
22
23
25
27
28
29