×
fakte interesante, 9 shtator 2013

Muzeu i Vincent van Gogh në Amsterdam njoftoi mbi zbulimin e një vepre të re të piktorit.

Në Indonezi është zbuluar një lloj i ri peshkaqeni: ndryshe nga llojet e tij të ngjashme - të bardhë dhe peshkaqenët tigër - ata nuk notojnë por ecin në fund të detit me ndihmën e pendëve (peshku) të gjera.

Organizatorët e konkursit për simbolin e Rusisë vendosën të njohin xhaminë "Zemra e Çeçenisë" dhe Kremilinin e Kollomneskut si fitues të parakohshëm të tij.

Danimarka kryeson listën e vendeve më të lumtura në botë, të përpiluar nga studiuesit amerikanë me porosi të Kombeve të Bashkuara.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
5
7
8
12
14
15
19
21
22
23
25
27
28
29