×
fakte interesante, 19 gusht 2013

Një shtetase e Zelandës së Re, të cilën e kishte zënë gjumi në timon, përshkoi 300 km gjatë një nate.

Në kopshin zoologjik të Shën Petersburgut pas lindjes së këlyshit të tyre një çift gibonësh filloi të këndojë këngë.

Qeveria e Territorit Verior të Australisë vendosi të anulojë veprimin e ligjit me moshë shekullore, i cili shpallte të jashtëligjshme hedhjen e fallit me letra Taro dhe magjinë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
6
10
11
12
17
18
22
24
25
27
31