×
fakte interesante, 14 gusht 2013

Korrelacionin direkt midis nivelit të intelektit dhe fuqisë së besimit e vendosi një ekip studiuesish të Universitetit të Rochester, të kryesuar nga Miron Zuckerman.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
6
10
11
12
17
18
22
24
25
27
31