×
fakte interesante, 25 qershor 2013
Të diplomuarit e shkëlqyer rusë morën medalje ari, në të cilat në vend të flamurit të Rusisë pasqyrohet flamuri serb, kombinimi i ngjyrave e kuqe, blu dhe e bardhë, në vend të ngjyrave e bardhë, blu dhe e kuqe të trikolorit rus.
Më 23 qershor u mbyll votimi për projektin më të mirë në nder të meteoritit, që ra më 15 shkurt në rajonin Çeljabinsk. Numrin më të madh të votave e ka marrë projekti për ndërtimin e parkut ekstrem.
Në shtetin amerikan Idaho është zhvilluar një linjë e re municionesh, të cilat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
19
22
23
26
29
30