×
fakte interesante, 20 qershor 2013
Ekspertët e NASA-s formuan nga fotografitë e bëra prej robotit eksplorues të Marsit
Qytetit palestinez i Betlehemit është përballur këtë verë me rritjen drastike të popullatës së gjarpërinjve. Përgjegjësinë për këtë fenomen ambientalistët lokalë ia ngarkojnë autoriteteve izraelite.
Një incident kurioz ndodhi në Samitin e "Tetëshes së Madhe", kur Kancelari i Thesarit po lexonte një raport mbi evazionin fiskal.
Hulumtuesit arritën në përfundimin se në lashtësi Marsi ka qenë i pasur me oksigjen, si dhe ka qenë një planet i ngrohtë dhe me klimë të lagësht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
19
22
23
26
29
30