×
fakte interesante, 17 qershor 2013
Studiuesit nga SHBA-ja dhe Evropa kanë bërë një zbulim të habitshëm - ata gjetën në territorin e Antarktidës tre objekte shumë të ngjashme për nga pamja e jashtme me piramidat.
Superkompjuteri kinez “Tianhe-2” shënoi një rekord të ri botëror të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
19
22
23
26
29
30