×
fakte interesante, 11 qershor 2013
Një grup gjeologësh nga Ukraina, Gjermania dhe Shtetet e Bashkuara analizuan përbërjen minerale të gurëve, të gjetur në afërsi të lumit siberian Podkamennaja Tunguska  (russ.
Avioni Boeing 757 i kompanisë ajrore Air China u detyrua të ndërpresë fluturimin nga Shuangliu për në Guangzhou.
Gjykata e Gjermanisë e njohu të paligjshëm pushimin nga puna të punonjëses
Britanikët kanë ngritur nga fundi i Kanalit të La Manshit një bombardues gjerman të ruajtur çuditërisht mirë të kohërave të Luftës së Dytë Botërore, i cili ka qenë nën ujë që nga viti 1940.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
19
22
23
26
29
30