×
fakte interesante, 10 qershor 2013
Gjigandët e tregut botëror të këpucëve sportive Nike dhe Adidas njoftuan për kalimin në teknologjinë e printimit 3D për krijimin e modeleve të reja të këpucëve për futboll dhe të atleteve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
19
22
23
26
29
30