×
fakte interesante, 28 maj 2013
Kompania Google po shqyrton mundësinë për t'u angazhuar me projektin për mundësimin e Internetit banorëve të zonave rurale me ndihmën e dirizhableve dhe aerostateve. Në bordin e aparateve fluturuese, të cilat quhen "platforma të lartësisë” (ang.
Shkencëtarët e University of Alberta të Kanadasë po vëzhgojnë rritjen e myshkut të llojit Aulacomnium turgidum, të nxjerrë nga një akullnajë në rajonet arktike të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26