×
fakte interesante, 27 maj 2013
Astronomët, të cilët përpunojnë dhe deshifrojnë të dhënat e teleskopit kozmik “Hubble” fotografuan procesin e shkrirjes së dy galaktikave të llojeve të ndryshme - spirale dhe lentikulare.
Një banor i Britanisë së Madhe ka ngritur padi gjyqësore ndaj personelit të spitalit Kingston në Londër, ku babait të tij 86-vjeçar kundër vullnetit të tij i rruajtën mustaqet.
Drejtuesit e Hekurudhave gjermane (Deutsche Bahn) do të përdorin minihelikopterë pa pilot për lufën kundër "piktorëve" të grafiteve në vagonat e trenave në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26