×
fakte interesante, 22 maj 2013
Stacioni i ri do të vendoset nën rrokaqiejt e rajonit financiar që mban emrin e Mbretit Abdullah dhe do të shndërrohet në nyjen më të madhe të transportit në qytet.
Një fenomen unik natyror, gjatë të cilit Dielli nuk perëndon gjithë ditën, filloi të mërkurën në gjerësinë gjeografike të Murmanskut, njoftoi Qendra hidrometeorologjike rajonale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26