×
fakte interesante, 14 maj 2013
Kompania franceze Carmat mori autorizimin për kryerjen e provave klinike të zemrës së parë të plotë artificiale. Testet do të kryhen në katër qendra kardiologjike në Belgjikë, Poloni, Arabinë Saudite dhe Slloveni.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26