×
fakte interesante, 7 maj 2013
Me rastin e 195-vjetorit të Karl Marksit artisti Ottmar Hörl vendosi në Trier, në qytetin e lindjes të filozofit, instalimin e përbërë nga 500 statuja plastike të Marksit.
Gjeologët brazilianë dhe kolegët e tyre nga Japonia kanë zbuluar në fund të Oqeanit Atlantik granit, i cili konsiderohet si shtresë (formacion) kontinental.
Muzeu i parë i përhershëm i pop-grupit suedez “ABBA” do të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26