×
fakte interesante, 3 maj 2013
Aeroplani “Solar Impulse” sot më 06:15, sipas orës lokale, u ngrit nga aeroporti i Kalifornisë “Moffett Field” për të realizuar një fluturim nga bregdeti Perëndimor deri në atë Lindor të SHBA-së pa harxhuar asnjë pikë të vetme karburanti.
Më 5 maj në Rusi dhe Ukrainë besimtarët orthodhoksë festojnë Pashkë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26