×
fakte interesante, 1 maj 2013
Organizata Evropiane për Kërkime Bërthamore (European Organization for Nuclear Research, CERN), ku 20 vjet të shkuara doli për herë të parë në dritë WWW - World Wide Web - vendosi të rikrijojë faqen e parë të Internetit në historinë e Web-it.
Kur kometa “ISON” të fluturojë këtë vit pranë Tokës, ka shumë mundësi, që pluhuri nga bishti i kometës të shkaktojë një shi meteor.
Deri në fillim të vjeshtës punonjësit e strukturave shtetërore të Japonisë kanë të drejtë të vijnë në zyrë pa kravatë dhe madje pa xhaketa.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
4
5
9
11
12
18
19
25
26