×
fakte interesante, 17 prill 2013
Sasia e mbeturinave kozmike në orbitën e Tokës është pakësuar disi gjatë tremujorit të fundit, njoftoi NASA.
Kompania britanike minerare në sektorin e diamanteve "Petra Diamonds" në Afrikën e Jugut gjeti një elmaz shumë të madh dhe të rrallë blu me peshë 25.5 karat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
12
13
14
15
20
21
23
27
28
29
30