×
fakte interesante, 10 prill 2013
Evenimenti në fjalë u bë pjesë e konferencës vjetore të Shoqatës së të qeshurës së aplikuar dhe asaj terapeutike.
Në kopshtin zoologjik të Moskës çeli nga veza një Gerrhosaurus major - ky është emri i hardhucave pasardhëse të drejtpërdrejta të dinosaurëve. Këto hardhuca jetojnë në jug të Saharasë dhe në Madagaskar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
12
13
14
15
20
21
23
27
28
29
30