×
fakte interesante, 4 prill 2013
Një specie e re e merimangave gjigande Tarantula, me madhësi sa fytyra e njeriut dhe të dallueshme nga ngjyra e tyre gri e çelët, u zbuluan nga hulumtuesit lokalë në veri të Sri Lankës, njoftoi kanali televiziv britanik Sky News.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
12
13
14
15
20
21
23
27
28
29
30