×
fakte interesante, 2 prill 2013
Si rezultat i ngrohjes globale deri në vitin 2050 në Arktik 50% e sipërfaqes s
E dëshpëruar nga dështimi i përpjekjes për të hequr qafe minjtë me ndihmën e helmeve dhe çarqeve, udhëheqja e metrosë së Nju Jorkut vendosi t’i sterilizojë ata me kimikate të veçanta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
12
13
14
15
20
21
23
27
28
29
30