×
fakte interesante, 1 prill 2013
Një ekip shkencëtarësh të Universitetit të Bujqësisë dhe Teknologjisë të Tokios ka zhvilluar një sistem për përcjelljen e aromave nga ekranet e kompjuterave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
12
13
14
15
20
21
23
27
28
29
30