×
fakte interesante, 28 mars 2013
Në Britani maçoku persian Caffrey, i cili humbi këmbët e tij të majta në një aksident, ka mësuar të ekuilibrojë me gjymtyrët e djathta.
Shkencëtarët e Universitetit të Oksfordit kryen një studim për të zbuluar se kartëmonedhat e cilat vendeve përmbajnë më shumë bakterie. Gjatë eksperimenteve u konstatua se kartmonedhat suedeze dhe daneze ishin më të pistat.
Një hotel në qendër të Helsinkit ka hapur një vend pune për specialistin e testimit të kushteve të gjumit.
Në liqenin Bajkal shkencëtarët nga Moska dhe Irkutsku po zhvillojnë një eksperiment unikal. Ata instaluan në fund të liqenit, në thellësinë 1.5 kilometra, një stacion sizmik nënujor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
6
9
10
16
17
23
24
30
31