×
fakte interesante, 13 mars 2013
Imunologët rusë përfunduan zhvillimin e substancës së quajtur "Cellgel". Substanca e
Në rajonin Pavllodar të Kazakistanit, në oborrin e një shtëpie private, lindi nj
Shkencëtarët britanikë zhvilluan një program kompjuterik të aftë për të analizuar "Like-s" e vendosura nga përdoruesit e rrjetit social Facebook.
Studiuesit zbuluan se neandertalët në krahasim me paraardhësit e njeriut bashkëkohor - Cro-Magnon - kishin shikim më të mprehtë dhe strukturë trupore më të madhe. Ndoshta kjo dhe çoi në zhdukjen e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
6
9
10
16
17
23
24
30
31