×
fakte interesante, 11 mars 2013
Shkencëtarët britanikë mendojnë se rritja e rezistencës bakteriale ndaj antibiotikëve përbën një kërcënim serioz për njerëzimin dhe duhet të krahasohet me kërcënimin terrorist.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
6
9
10
16
17
23
24
30
31