×
fakte interesante, 7 mars 2013
Studimi i mostrave të ujit të marra në maj të vitit 2012 nga liqeni antarktik Vostok ka treguar se ai është i banuar nga baktere që nuk mund të klasifikohen në asnjë nga nënndarjet e njohura të baktereve.
Sasia e kufizuar e verës Miraval e përftuar nga të korrat e vitit 2012, e cila mban emrin e çiftit të yjeve të Holliwood-it Brad Pitt dhe Angelina Jolie, si dhe emrin e prodhuesit francez të verës Mark Perrin, doli në shitje në Internet.
Fizikanët e Universitetit të Çikagos në kushte laboratorike nga vorbulli i ujit krijuan nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
6
9
10
16
17
23
24
30
31