×
fakte interesante, 20 shkurt 2013
Biologët kanë analizuar sinjalet e delfinëve dhe kanë arritur në pë
Twitter ofron një opsion të ri: "tweets" edhe pas vdekjes. Në vend të përdoruesit të vdekur në Internet do të veprojë agjenti i tij "virtual" me tipare të personalitetit të përdoruesit.
Helmi ndaj këtyre brejtësve pothuajse nuk bën asnjë efekt, kështu që autoritetet janë të detyruara të përdorin mjete të tjera.
Një nga filmat më të famshëm të regjisorit Alfred Hitchcock “Zogjtë” (ang. "The Birds") u bë "realitet" në Kentaki. Qyteti Hopkinsville u mbush me tufa të mëdha zogjsh.
Shkencëtarët e Universitetit kombëtar të Australisë gjetën në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
9
10
13
15
16
17
21
22
23
24