×
fakte interesante, 19 shkurt 2013
Bëhet fjalë për hipnotizuesin dhe iluzionistin me famë në Europë, Derren Brown. Në show-n e ri televiziv ai do të ketë për detyrë të bindë një gay të ndryshojë orientimin seksual.
Amendamenti i 13-të i Kushtetutës u ratifikua vetëm tani, 148 vjet pas hyrjes së tij në fuqi në të gjithë territorin e vendit. Gabimi u vu re nga Profesori Ranjan Batra i Universitetit të Misisipit pas shikimit të filmit "Lincoln" të regjisorit Steven Spielberg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
9
10
13
15
16
17
21
22
23
24