×
fakte interesante, 12 shkurt 2013
Në uzinën №14 të kombinatit përpunues minerar të Ajhalit (Jakutia) nxorrën një elmaz me masë 145.44 karatë. Elmazi u gjet në minierën "Jubilejnaja" (russ.
Disa gjuhëtarë kanadezë dhe amerikanë zhvilluan një algoritëm të veçantë kompjuterik, i cili është i aftë të rikonstrukturojë proto-gjuhët e lashta, në të cilat flisnin paraardhësit e grupeve dhe familjeve gjuhësore bashkëkohore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
9
10
13
15
16
17
21
22
23
24