×
fakte interesante, 7 shkurt 2013
Hulumtuesit e Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics (QendraHarvard-Smithsonian për Astrofizikë) studiuan të dhënat e 158.000 yjeve, duke përzgjedhur mes tyre xhuxhë të kuq dhe kandidatë për planete që rrotullohen rreth këtyre yjeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
9
10
13
15
16
17
21
22
23
24