×
fakte interesante, 30 janar 2013
SHBA-të planifikojnë të dërgojnë në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar
Gazeta amerikane “The Washington Post” lansoi prototipin e aplikimit “Truth Teller”, i cili ësht
Ushtarakët amerikanë duan të refuzojnë metodat klasike të stërvitjeve të qenve dhe të zhvillojnë metoda të reja të zgjedhjes së koneve më të afta në bazë të imazheve tomografike të trurit të tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
12
13
18
19
20
25
26
27