×
fakte interesante, 24 janar 2013
Shkencëtarët vërtetuan se përdorimi i rrjetit më të madh social në botë “Facebook” i bën njerëzit të pakënaqur.
Shkencëtarët testuan me sukses metodën e ruajtjes së informacionit dixhital në
Dy qytetarë kanadezë dhe dy amerikanë sfiduan Atlantikun duke vendosur të lundrojnë pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
12
13
18
19
20
25
26
27