×
fakte interesante, 9 janar 2013
Ekspertët e korporatës japoneze "Panasonic" zhvilluan një exoskelet që i lejon një
Astronomët kanë zbuluar disa kometa të reja që rrotullohen përreth yjeve përtej Sistemit tonë diellor. Raporti mbi zbulimin e ri në Shoqatën Amerikane të Astronomisë u lexua nga nëpunësi i Universitetit të Kalifornisë Barry Welsh.
Gjykata zvicerane anulloi vendimin e gjykatës, të dhënë 655 vjet më parë, sipas të cilit pronarët e një ferme në verilindje të vendit duhej t’i paguanin një detyrim vjetor prej 70 frankash zvicerane (58 €) kishës katolike.
Shkencëtarët britanikë kanë zbuluar se pse njerëzve pas qëndrimit të gjatë në ujë u rrudhen gishtat e duarve dhe të këmbëve. Ky reaksion është shfaqur gjatë rrjedhës së evolucionit, mendojnë studiuesit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
12
13
18
19
20
25
26
27